Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

MYTILENE PELLETS

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον χώρο των υγρών καυσίμων και της θέρμανσης γενικότερα.

Διαθέτουμε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη. Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία/επισκευή ελαστικών οχημάτων και μοτό, καθώς επίσης και στην εμπορία πέλλετ ξύλου και πυρήνων από κουκούτσι, ένα είδος στερεών βιοκαυσίμων σχεδιασμένων να αντικαταστήσουν τους παραδοσιακούς ενεργειακούς πόρους.

Χάρη στο έμπειρο προσωπικό  την υψηλή τεχνογνωσία και τις προηγμένες εγκαταστάσεις, εξασφαλίζουμε υψηλό και σταθερό επίπεδο ποιότητας προϊόντων.

Με τον όρο στερεά καύσιμα αναφερόμαστε στα στερεά υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται σαν καύσιμα για να παράγουν ενέργεια και κατ΄ επέκταση θερμότητα. Στερεά καύσιμα είναι το ξύλο, το pellet, ο πυρήνας, το καλαμπόκι το σιτάρι και άλλα δημητριακά.

Η επιχείρηση μας με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, δύναται να καλύψοει όλες τις ανάγκες των νοικοκυριών στη Μυτιλήνη σε υψηλής ποιότητας πέλλετ. Με κορυφαία προϊόντα και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μπορούμε με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια να παραδώσουμε κάθε παραγγελία στο χώρο σας.

Τέλος, έχοντας αναπτύξει σταθερές συνεργασίες, διαθέτουμε ένα μεγάλο & ευέλικτο στόλο οχημάτων, ικανά να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες παράδοσης έγκαιρα με ασφάλεια & επαγγελματισμό.

 

mytilene pellets

Προσφέρουμε οικονομικές, ποιοτικές και δοκιμασμένες λύσεις θέρμανσης 

Η διαρκώς ανοδική πορεία της Mytilene Pellets έγκειται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αλλά και στην εστίαση του ενδιαφέροντός της στις ανάγκες των πελατών της, πριν κατά την διάρκεια και μετά την πώληση.

Η έμφαση στην ποιότητα και στους ευχαριστημένους πελάτες, οδηγούν την εταιρεία σε μια υγιή σταθερή ανάπτυξη και καταξίωση στην αγορά, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης & αυξάνοντας κατακόρυφα την πιστότητα των πελατών .