ΠΥΡΗΝΟΞΥΛΟ

πυρηνόξυλο

Στη Mytilene Pellets σας προμηθεύουμε με πυρηνόξυλο ανώτατης ποιότητας που είναι απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.
Διατίθεται σε συσκευασία 30 kg για οικιακή χρήση και σε μεγασάκους (big bags) 800 kg για επαγγελματική χρήση σε βιοτεχνίες κ.λπ

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η παράδοση γίνεται σε πρακτορεία, ενώ αν βρίσκεστε στη Μυτιλήνη, ο ιδιόκτητος στόλος μας παραδίδει άμεσα την παραγγελία σας στο χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και απολαύστε τα οφέλη της οικονομικής θέρμανσης με πυρηνόξυλο!

Το πυρηνόξυλο αποτελεί μία από τις ιδανικότερες καύσιμες ύλες για όσους αναζητούν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας, τόσο για τη θέρμανση της κατοικίας τους όσο και για την παραγωγή ενέργειας σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Πρόκειται για ένα οικονομικό, οικολογικό και αποδοτικό βιοκαύσιμο που προέρχεται από την επεξεργασία της φυτικής βιομάζας της ελιάς. Η ποιότητά του καθορίζεται από την ποσότητα της τέφρας που παράγεται κατά την καύση του (η οποία δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1,5%) καθώς και από την υγρασία που περιέχει (οπωσδήποτε μικρότερη του 8%). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καυστήρες ειδικά σχεδιασμένους για πυρηνόξυλο, αλλά και σε καυστήρες πέλλετ και βιομάζας γενικότερα.

Γιατί να επιλέξετε το πυρηνόξυλο:


Πυρηνόξυλο-τιμές

Η ιδιαίτερα ελκυστική τιμή του πυρηνόξυλου σε σχέση με άλλες καύσιμες ύλες αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να στραφείτε σε αυτό κι αν επιλέξετε τον κατάλληλο προμηθευτή πυρηνόξυλου, το κέρδος μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Εμείς φροντίζουμε να σας προμηθεύουμε πάντα με πυρηνόξυλο ανώτατης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, ώστε να σας εξασφαλίζουμε τη μεγαλύτερη θερμική και ενεργειακή απόδοση στην οικονομικότερη τιμή.


Οικονομική θέρμανση

Αν αναζητάτε επιλογές για οικονομική θέρμανση, η καύση κοσκινισμένου πυρηνόξυλου σε καυστήρες πέλλετ αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τη θέρμανση της κατοικίας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου. Το χαμηλό κόστος του πυρηνόξυλου σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοσή του το καθιστούν μία από τις οικονομικότερες επιλογές για κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και απολαύστε τα οφέλη της οικονομικής θέρμανσης με πυρηνόξυλο!

Τ.: +30 22510 28251

Εmail: [email protected]